World March for Peace and Non-Violence at Sergels Torg

The World March for Peace and Non-Violence, for which I am one of the first endorsers from Hungary, arrived to Stockholm today and they had a rich program, including visiting the Parliament.
A Világ Körüli Menet a békéért és az Erőszakmentességért, amelynek egyik első magyarországi támogatója vagyok, ma Stockholmba érkezett, és gazdag programjuk volt: többek között meglátogatták a svéd parlamentet is.

I only participated in the evening program and took a few photos – when I was not performing, I was rather busy with dancing or talking with people. In the cold, dancing to the hot music was an obvious choice, and I got a great dance partner – can’t wait to get the pictures! :-)))
Jómagam csak az esti rendezvényen vettem részt, és lőttem pár fotót – amikor éppen nem én léptem fel, akkor meglehetősen elfoglalt voltam azzal, hogy táncoltam, és beszélgettem az emberekkel. A hidegben a forró ritmusokra ropott tánc egyértelmű választás volt, ráadásul volt egy jó partnerem is – alig várom, hogy megkapjam a képeket! :-)))

There could be much said about the evening and this event at all (and I have told a few words here), but now it’s very late, have to go to bed and get up early for the press conference about the march.
Sokat lehetne beszélni az estről meg egyáltalán erről a rendezvényről (és ezen a fenti linken már ejtettem is róla néhány szót), de most rettentő késő van, és le kell feküdnöm, hogy korán felkelhessek holnap a sajtótájékoztatóra.

And by the way, I wonder how many media representative will be there, for I couldn’t find ANYTHING about it in the Swedish media, except for TilliT and Nordic Africa News and a few sites of private persons or participating associations (okay, didn’t watch tv nor listened to radio), although I know that a lot of papers, new sites etc were contacted…
Mellesleg kíváncsi vagyok, hogy hány médiaképviselő lesz ott, mert nem találtam erről az egészről SEMMIT a svéd médiában, kivéve a TilliT-et, Nordic Africa News-t és egy-két magánszemély illetve támogató szervezet weboldalát (oké, nem néztem tévét, és nem hallgattam rádiót). Pedig tudom, hogy rengeteg újságot és híroldalt, stb megkerestek…

Bookmark and Share

www.andreagerak.com
Buy photo gifts in Andrea’s Shop

Advertisements

One thought on “World March for Peace and Non-Violence at Sergels Torg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s