Post-Halloween post

Sunday night (1st of November) I took a walk just around the house, was on the phone with someone for 1.5 hours… As I haven’t checked out yet the nearby church, this was a perfect time. And I discovered that it even had a cemetery – with full of candles of course.
Vasárnap éjszaka (november elsején) sétáltam egyet a ház körül, másfél órát beszéltem valakivel telefonon… Mivel még nem néztem meg a közeli templomot, ez tökéletes alkalom volt. Felfedeztem, hogy még temetője is van – természetesen gyertyákkal tele.

This is the Brännkyrka kyrka (Burned Church Church) – not a typo, for some reason this is how it is called, double. It is originated in the end of 12th century (did I understand it right from the description? Swedish people please help me with translation) and was burned down and rebuilt several times through the ages. Got its name from a fire before 1425, because it appears first in a source from that year.
Ez az Égett templom templom – nem elírás, valami miatt így hívják, duplán. A XII. századból ered (jól értettem a leírásból? Svédül tudók, javítsatok ki!), és az idők során többször leégett, újjáépítették. A nevét egy 1425 előtti tűzvészről kapta, mert először ekkor bukkan fel egy forrásban.

I just found out that they regularly have concerts, so I better check that out 🙂
Most tudtam meg, hogy rendszeresen tartanak koncerteket, jó lesz utánanéznem 🙂

Midnight…
Éjfél…

Bookmark and Share

www.andreagerak.com

Advertisements

One thought on “Post-Halloween post

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s